La nova lluminària Kiro Lira
2 octubre, 2020
Remodelació de la Plaça Corsini de Tarragona amb RKL
18 novembre, 2020

El centre de Polinyà es renova amb el conjunt Y City S

El carrer Sentmenat de Polinyà (Barcelona) s’ha renovat completament convertint-se en un carrer amb una rambla per als vianants en la part central. Aquesta remodelació del carrer ha permès als veïns guanyar en qualitat de vida i disposar d’un espai on poder fer una passejada amb un ambient agradable.

Per a la il·luminació d’aquest entorn s’ha triat nostra Y City S, un conjunt que, a més d’il·luminar, aporta elegància a l’entorn. Es caracteritza per la forma de V resultant dels seus braços i per la seva base que conté un relleu basat en rombes.

Per a aquest projecte s’ha utilitzat tecnologia LED d’última generació i ha permès baixar el consum notablement, a més de reduir el nombre de punts de llum. No obstant això, cada columna Y City S disposa de dues lluminàries I City, una per a il·luminar la calçada (viària) i l’altra per a il·luminar la rambla central (per als vianants). Les especificacions tècniques de totes dues lluminàries es mostren a continuació.

Aquesta disposició de lluminàries permet il·luminar des de la part central del carrer, de manera que s’ha aconseguit augmentar la uniformitat fins a arribar a valors de 0,67.

La contaminació lumínica de l’espai es veu reduïda a uns valors inferiors al 0,1% de FHS (Flux a l’Hemisferi Superior), gràcies a la disposició i muntatge dels diferents díodes LED i les seves lents.