Celebrem el Día Mundial de la Eficiència Energètica
4 març, 2020
COVID-19
16 març, 2020

Els projectors T-Grec s’instal·len a l’entorn de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Fútbol Club Barcelona.

El projecte d’il·luminació d’aquest espai del Fútbol Club Barcelona situat a Sant Just Desvern s’ha realitzat amb els nostres projectors T-Grec EVO, uns projectors d’aspecte minimalista, amb línies senzilles i elegants, que emanen a les formes geomètriques pures. El seu cos d’alumini permet alleugerar molt el pes, disminuint l’esforç mecànic de la subjecció, a més de facilitar el procés de muntatge. La naturalesa anticorrosiva del propi material permet augmentar la durabilitat del producte, fent-lo totalment immune a l’exposició a la intempèrie.

S’ha utilitzat tecnologia LED per aconseguir la màxima eficiència i s’ha optat per una temperatura de color de 3000K per tenir un equilibri entre il·luminació càlida i visibilitat, permetent crear un ambient molt acollidor pels visitants de les instal·lacions. La contaminació lumínica d’aquest espai es veu reduït a uns valors inferiors a l’1% de FHS (Flujo del Hemisferio Superior), gracies a la disposició i muntatge dels diferents díodes LED i les seves lents. Per a reduir el consum dels projectors s’han utilitzat lents específiques per dirigir la llum a les zones requerides, de tal manera que ha permès disminuir la potencia del conjunt.

Amb aquest producte no només es garantitza únicament la durabilitat exterior del conjunt, sinó que ha sigut dissenyat per que tant els díodes LED com els equips electrònics interiors i les seves connexions permetin suportar el pas del temps.