Il·luminació Roura treballa per un planeta sa
3 desembre, 2019
Els projectors T-Grec s’instal·len a l’entorn de la Ciutat Esportiva
16 març, 2020

Celebrem el Día Mundial de la Eficiència Energètica

A Iluminación Roura volem protegir el medi ambient reduint el consum energètic de les nostres lluminàries. Per assolir aquest objectiu, s’utilitza tecnologia LED d’última generació, amb uns díodes eficients i dissenyats per l’enllumenat públic.

Un altre element important per a reduir el consum són les lents, que permeten dirigir la llum cap a les zones requerides, de tal manera que es desvien els mínims raigs cap a zones no desitjades. Podem assegurar que l’emissió de llum a l’hemisferi nord es nul·la, eliminant la contaminació lumínica al 100%.

En el procés de fabricació de les nostres columnes i lluminàries, s’utilitzen proveïdors de proximitat per a reduir les emissions de C02 del transport. A més, Industrias de Iluminación Roura disposa del certificat ISO 14001, en el que s’assegura que ens fem responsables de la gestió ambiental.

Finalment, aprofitem aquest dia de conscienciació mediambiental per a presentar la nova Columna FV. Aquesta columna s’alimenta 100% d’energia solar i permet suportar les condicions solars més desfavorables. Per a l’emmagatzematge elèctric, s’utilitzen unes bateries de liti d’última generació.