El centre de Polinyà es renova amb el conjunt Y City S
29 octubre, 2020

Remodelació de la Plaça Corsini de Tarragona amb RKL

Un dels pulmons comercials de Tarragona, la Plaça Corsini, coneguda popularment com Plaça del Mercat, s’ha renovat per complet, coincidint amb la remodelació total del propi edifici del mercat. Aquest edifici va ser dissenyat amb estil modernista per Josep Maria Pujol de Barberà i es va inaugurar en 1916.

La il·luminació de la plaça s’ha ideat amb el nostre conjunt minimalista RKL, un model que integra en el mateix tub la columna i la lluminària i que permet oferir la més mínima expressió del disseny. Un altre element que caracteritza a aquest conjunt consisteix en la font de llum, ja que disposa de mòduls de 16 Leds. D’aquesta manera, si es necessita més potència, s’han d’afegir més mòduls sobreposats l’u sobre l’altre. El conjunt admet fins a 4 mòduls, podent-se instal·lar fins a 48 Leds disposats en 4 nivells diferents.

Les especificacions tècniques del conjunt RKL instal·lat en aquesta obra són:
RKL 48 Leds | Potència 110W | 4000K

Cada conjunt té una potència bastant alta a causa de la separació existent entre punts de llum, la qual permet disposar de més espai lliure com a plaça. Fins i tot tenint aquesta alta interdistancia, s’ha obtingut una uniformitat de 0,50 en l’estudi luminotècnic.