Ofertes de treball

Per treballar les nostres instal·lacions de Santa Perpètua de Mogoda, busquem un técnico BIM.
* Jornada completa
* Retribució, segons aptituds.

Benvingut a la pàgina d’Ocupació d’Il·luminació Roura, coneixeràs les nostres últimes ofertes d’ocupació i una forma ràpida per fer-nos arribar el seu currículum:

  Adjunti el seu CV

  Responsable del Tractament:  INDÚSTRIES D'IL·LUMINACIÓ ROURA, S.A.
  Avda. Mar Mediterrani, 10 de Santa Perpètua de Mogoda, 08130 Barcelona
  Finalitats del Tractament:  Les dades dels interessats seran tractades, de manera automatitzada, parcialment automatitzada o no automatitzada, amb la finalitat de gestionar la prestació de serveis de formació sol·licitats i/o les sol·licituds de informació rebudes.
  Així mateix, sempre que vostè ens atorgui el seu consentiment inequívoc, podrà rebre, per qualsevol canal de comunicació, informació sobre esdeveniments i notícies de Indústrias de Iluminación Roura, S.A. i oferir-vos altres serveis que puguin resultar del vostre interès. Per això, es podran analitzar les vostres dades personals per tal d'elaborar-hi un perfil, de manera que permeti que aquestes comunicacions s'ajustin tot el possible a les vostres necessitats i preferències.
  Drets dels interessats
  Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, de limitació i oposició al vostre tractament a info@iluminacionroura.es .

  He llegit i accepto les condicions d'ús i política de privadesa.